HVEM ER VI


Slip for at slæbe bilen ned til nærmeste vaskehal for blot at få en middelmådig vask og samtidig få påført nye vaskeridser på din bils flotte lak.


Vi er en mobil bilpleje virksomhed med flere års erfaring inden for klargøring af biler. Vi tilbyder en fuld klargøring af din bil i verdensklasse i din egen indkørsel eller på din arbejdsplads til Danmarks bedste priser.

Vores teknik er verdenskendt og benyttes af samtlige professionelle bilplejere verden rundt. Vi benytter os af de bedste produkter på markedet og undersøger hele tiden muligheden for at forbedre vores ydelser.

Vores mål er at levere den absolut bedste mobile bilpleje til vores kunder og dermed give vores kunder mere fritid velvidende at deres biler er i de bedste hænder.

HVORDAN FUNGERER DET


Fortæl os om din opgave1


Du modtager en estimeret pris på opgaven


2


Bestilling af tid3


Vi kører ud til dig og udfører opgaven


4

REFERENCER

Meget tilfreds med den særdeles omhyggelige klargøring, som blev foretaget hjemme i min egen carport. Kom præcist til den aftalte tid og har leveret et flot stykke arbejde. Kan varmt anbefales.

Lars

Uha, bilen trængte til en ordentlig omgang, så jeg investerede lidt ekstra end bare vaskehallen og har ikke fortrudt det. Nu står den og skinner så selv naboen er misundelig.

Torben

GALLERI

 

Se nærmere på et udvalg af vores opgaver og de mange forskellige biler i deres fineste stand efter Kingsmen Detailers har plejet dem

Alle priser er vist inkl. moms.

Der tages forbehold for evt. tastefejl og prisændringer.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.

Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.

KONTAKTOPLYSNINGER

 

Telefon: 42 77 36 00

Email: info@kingsmendetailers.dk

Cvr. 38 63 63 40

ÅBNINGSTIDER

 

Mandag - Fredag: Efter aftale

Lørdag: Efter aftale

Søndag: Efter aftale

FØLG OS

© 2020 Kingsmen Detailers.

All Rights Reserved.